top of page

Welkom bij DVG Search, uw vertrouwde partner in het werven van vast en tijdelijk personeel, headhunting, SOW-projectwerk en Talent as a Service. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van toptalent met toonaangevende organisaties in de IT- en Cybersecuritysector.

Bij DVG Search begrijpen we de unieke uitdagingen en eisen van de IT- en Cybersecurityindustrie. Onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring stellen ons in staat om de beste professionals te vinden die passen bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar vaste medewerkers, tijdelijke ondersteuning voor een project, of gespecialiseerde headhuntingdiensten, wij leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw strategische doelen.

DVG-3-side-transparent.png

Onze diensten omvatten ook Statement of Work (SOW) projectwerk, waarbij wij de volledige begeleiding verzorgen voor de uitvoering en levering van uw, outcome based,  projecten. Project werk no cure no pay!  
Daarnaast bieden wij Talent as a Service, een flexibele en efficiënte manier om snel toegang te krijgen tot hooggekwalificeerd talent, precies wanneer u het nodig heeft zonder dat u hier naar hoeft om te kijken. Wij verzorgen de TA functie zodat u de focus kunt houden op verder

Bij DVG Search staat klanttevredenheid centraal. Ons toegewijde team van experts werkt nauw samen met u om uw organisatie te ondersteunen bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van de beste talenten in de markt. Wij geloven in een persoonlijke benadering en hechten waarde aan langdurige relaties, zowel met onze klanten als met de professionals die we plaatsen.

Kies voor DVG Search en ervaar het verschil dat specialistische expertise en persoonlijke service kunnen maken. Samen bouwen we aan de toekomst van uw organisatie.

Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe wij u kunnen helpen groeien.

Search BG.png

Interim Oplossingen
ZZP / Freelance

 

Consulting 
Team Opbouw

 

Headhunting
Executive Search

 

Recruitment
Process Outsourcing

 

_bg (1920 x 1080 px).png
25-years-icon.png

Over 25 years of

industry experience

best-results.png

Improve internal processes and impact results

tested-approve.png

Tried and tested formats, formulas and models

team-work.png

Develop your current talent while building your team

subscription.png

Controlled costs through consulting and subscription models

end-to-end.png

End-to-end solutions

bottom of page