top of page
  • rebeccasykes

Chief Information Security Officer - Consulting - vaste baan - standplaats Amsterdam

DVG Search is opzoek naar een Chief Information Security Officer voor een consulting firma waarbij je zowel langere advies trajecten als ook korte opdrachten zal uitvoeren. Kenmerkend is dat deze firma zich echt puurzang als specialist op het gebeid van informatiebeveiliging en privacybescherming inzet.


Als ervaren Chief Information Security Officer ben je instaat om op strategisch,tactisch niveau organisaties te hepen bij het organiseren en structureren van hun informatiebeveiliging. Daarnaast vindt je het leuk intern consultants en senior consultants op te leiden en te begeleiden op opdrachten bij de klant.


Dit doe je bij een snel groeiend consultancy bedrijf op het gebied informatiebeveiliging, met een kennisrijk en hechte team. Zij bieden veel flexibiliteit met ruimte om autonoom te werken maar je komt nergens alleen voor te staan.


Daarom zoeken we vooral naar iemand die zich als een subject matter expert kenmerkt en voor iedereen zowel binnen de organisatie, als ook bij de klant zichtbaar en bereikbaar wil zijn als het om Security gaat.


Daarnaast ben je goed gecertificeerd (CISM, CISA, CISSP of vergelijkbaar certificaten), uiteraard ben je zeer goed bekend met ISO 27001, NEN 7510, BIO of vergelijkbare normen en ervaren in het adviseren op directie niveau.


Wij bieden naast een uitstekend salaris ook goede secunaire voorwaarden zoals flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden, regelmatige vaktechnische meetings, flex-dagen, collective verzekeringen en een pensioen regeling.


Wil je meer weten? Neem dan vandaag contact op!

www.dvgsearch.com

+31 (0)20 532 0913
bottom of page