top of page
  • Writer's pictureRebecca Sykes

Functional Consultant - werkgebied Randstad - nieuwe innovatie!

Functional Consultant - Vaste baan in omgeving Amersfoort. Hybride werken mogelijk.

Unieke kans om te werken met baanbrekende bedrijfstoepassingen!


DVG Search is opzoek naar een Functionele Implementatie Consultant voor een scale up met grote ambities.


Ben jij opzoek naar een team die anders denkt en anders doet? En wil je onderdeel zijn van DE nieuwe beweging in IT? Wordt dan Functional Consultant voor een snel groeiende organisatie met een revolutionair platform voor bedrijfstoepassingen.


Als Funtionele Consultant ben je verwantwoordelijk voor het doorgronden van de behoeften en business requirements van potentiele klanten. Je brengt hun belangrijkste processen, taken en informatievoorziening in kaart en maakt functionele ontwerpen, begeleidt de implementatie en geeft ondersteuning en training tijdens het uitrollen van maatwerk.


Intern krijg je alle nodige training en begeleiding in het platform en de nieuwe manier van werken. Het platform kenmerkt zich doordat je maatwerk kan leveren zonder te moeten programmeren. Daarom is voor deze functie geen technische kennis vereist.


Idealiter zijn wij opzoek naar iemand met een achtergrond in ERP of CRM, die een functie heeft bekleed in de commercie, project management of als implemenatie consultant. Ook iemand met een achtergrond in LEAN, Informatie Management of Informatie Architectuur zou heel kunnen interessant zijn.


Ben jij in staat om bedrijfsprocessen van klanten goed te doorgronden en vindt je dit ook interessant? Heb je sterke communicatieve vaardigheden en hou je van zelfstandig werken?


Hier vindt je een klein enthousiast team met humor en een flinke dosis doorzettingsvermogen.


Naast een goed salaris en voorwaarden bieden wij volop kansen om je door te ontwikkelen in een dynamisch en flexibel omgeving.


Wil jij helpen om deze disruptive methode in de wereld te zetten? Reageer dan vandaag nog naar Rebecca Sykes van DVG Search via contact@dvgsearch.com
bottom of page