top of page

ICS Security Expert - vaste baan - hybride werken - zeer goede voorwaarden!

Word jij enthousiast van het analyseren van de meest complexe industriële processen en het vinden van beveiligingsissues in deze ICS-omgevingen?


Als ICS Security Specialist werk je aan diverse projecten binnen kritieke infrastructuur in Nederland en wereldwijd. Je maakt deel uit van een internationaal, multidisciplinair en gemotiveerd team met een informele, professionele sfeer.


Kan jij Cyberkwetsbaarheden identificeren in kritieke infrastructuur zonder deze te verstoren? En heb jij uitgebreide kennis en ervaring in het werken mat Industrial Control Systems (ICS), Operationele Techniek (OT), Industrial Internet of Things (IIOT) of Supervisory Control And Data Aquisition (SCADA).


Idealiter zoeken wij iemand met minimaal 3 jaar ervaring ne relevante certificeringen zoals GICSP or ISA/IEC 62443 Fundamentals


Wij bieden een een afwisselend baan met uitstekende voorwaarden waarin jij je verder kan ontwikkelen. Je krijgt voldoende tijd om je up-to-date te houden met de aller nieuwste technieken. Je komt te werken voor een gerenomeerde organisatie waardoor je de kans krijgt om te werken in de meest complex kritische omgevingen.


Wil je meer detail weten? Neem dan contact op met Rebecca Sykes van DVG Search voor een vertrouwelijk gesprek.
Комментарии


bottom of page