top of page
  • rebeccasykes

Information Security Consultant - vaste baan - Amsterdam

Ben jij iemand die grote, complexe vraagstukken makkelijk doorziet? En hou jij van een pragmatische aanpak om risico’s te beperken? Dan biedt DVG Search jou de kans om te werken aan innoverende projecten bij toonaangevende organisaties.


Als Information Security Consultant kom je te werken in een klein maar ervaren team, die ondanks dat zij hun sporen hebben verdiend, zich blijvend door ontwikkelen op het terrein van informatietechnologie en -beveiliging. Gedreven door passie en kennis werken zij om beveiliging voor iedereen hanteerbaar te maken.


Als Information Security Consultant heb je je al bewezen in de informatiebeveiliging als consultant en ben je in het bezit van een erkende certificering zoals CISA, CISSP of CIPP/E.


In jouw rol als Information Security Consultant voer je korte opdrachten uit of zit voor langere tijd bij een bedrijf om bij de dragen aan de continu verbetering van de Cyber Security. Je werkt zelfstandig bij de klant maar bent nooit alleen. De expertise van team genoten wordt gebruikt om maximale resultaten te behalen.


Wij bieden zoveel mogelijk vrijdheid en keuze in klussen en zorgen dat het uitdagend blijft. Er is meteen vanaf de eerste dag zekerheid met een vast contract en daarbij komt een concurrerend salaris, winstuitkering, een laptop naar keuze, vrije keuze lease auto of OV abonnement en ruime mogelijkheden om je skills door te onwikkelen.


Hier wordt je onderdeel van een familie, waar ruimte is voor het delen van kennis, samen gave opdrachten uitvoeren en gezellighied.


Wil je meer weten? Neem contact op met Rebecca Sykes DVG Search voor een vertrouwelijk gesprek
bottom of page