top of page
  • rebeccasykes

Information Security Specialist - Consulting - vaste baan - standplaats Amsterdam

DVG Search is opzoek naar een Informatiebeveiligings specialist met een pragmatische en slimme hands-on instelling. Ben jij een echte aanpakker en zoek jij een plek om jezelf verder ontwikkelen in de informatiebeveiliging? Wij bieden een afwisselende baan met kansen om je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen binnen een snel groeiend organisatie.


Als consultant in de informatiebeveiliging werk je op operationeel en tactisch niveau om samen met de team, opdrachtgevers te helpen bij het organiseren en structuren van hun informatiebeveiliging. Hierbij werk je mee aan het analyseren van risico’s en kwetsbaarheden, je adviseert over te implementeren maatregelen en draag je bij aan het bevorderen van security awareness.


Dit doe je binnen een snel groeiend consultancy bedrijf op het gebied van informatiebeveiliging, met een kennisrijk en hechte team. Zij bieden veel flexibiliteit met ruimte om autonoom te werken maar je komt nergens alleen voor te staan.


Wij zoeken iemand met:

  • Een afgeronde HBO opleiding

  • Bereidheid om een professionele certificering te halen (CISA / CISSP)

  • Bekend met de standaard normen zoals ISO 27001

  • Uitstekende communicatie vaardigheden in woord en geschrift


Wij bieden naast een uitstekend salaris ook goede secunaire voorwaarden zoals flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden, regelmatige vaktechnische meetings, flex-dagen, collective verzekeringen en een pensioen regeling.


Hier vindt je boeiend en uitleenlopende projecten en een gezellige team, die echt voor elkaar staan. Wil je meer weten? Neem dan vandaag contact op!


www.dvgsearch.com

+31 (0)20 532 0913
bottom of page