Search
  • rebeccasykes

Java Developer - vaste baan - Bergen op Zoom

Java Software developer– vaste baan – bergen op zoom met blijvend optie op thuis werken.


Wil jij als Java Software developer je verder ontwikkelen in een omgeving waar jouw werkzaamheden direct impact hebben op duizenden gebruikers?


DVG Search biedt nu de kans aan om als Java Developer te werken binnen een organisatie die veel betekenis hecht aan persoonlijke ontwikkeling en waar je een directe bijdrage kan leven aan innovatieve oplossingen.


Je komt te werken in een multidisciplinair team, die binnen de SCRUM /AGILE omgeving doorlopend ontwikkelingen oplevert door middel van de CI/CD pipeline. Dit zorgt voor veel afwisseling en mogelijkheden om bij alle onderdelen van het ontwikkel proces betrokken te zijn.


Wij zoeken Iemand met een passie voor Java ontwikkeling en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast heb je kennis van de volgende tools (of ben je bereid te leren): MicroServices, Sonar, REST API’s, JUnit, Git, AWS, JAXRS, MongDB, ELK stack


Wij bieden

Een marktconform salaris met goeie arbeidsvoorwaarden. o.a. een 13e maand en premievrij pensioen. Daarnaast is er binnen deze organisatie een open en informele bedrijfscultuur, waarin collegialiteit voorop staat. Er is veel aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Initiatief en ondernemerschap wordt gewaardeerd en gestimuleerd.


Zoek hij een plek waarin jij en je team de toekomst bepalen en waar je kunt groeien als ontwikkelaar? Reageer dan vandaag bij DVG Search

search@data-value-group.com