top of page

Junior Cyber Security Consultant, Utrecht

DVG Search biedt een leuke doorgroei mogelijkheid voor een Junior Cyber Security Consultant met standplaats Utrecht.


Als Junior Cyber Security Consultant kom je te werken bij een klein bedrijf die toch wel serieuze werk doet bij grote klanten. Je krijgt begeleiding om je verder te ontwikkelen en de ruimte om eigen ideeën uit te werken om het bedrijf verder te helpen ontwikkelen. Een unieke kans voor een ervaren starter, die graag door wil stromen.


Als Consultant in de Cyber Security werk je op het snijvlak tussen techniek en proces. Je houdt je bezig met het maken van vulnerability scans, technisch analyses, assesments, klanten adviseren en het meewerken aan de optimalisatie van de IT Security. Hierbij werk je nauw samen met de Information Security Consultants om bij de klant een robuste oplossing te leveren.


Wij bieden een marktconform salaris met een grote budget voor opleiding, het behalen van certificaten en persoonlijke ontwikkeling. Je mag zelfstandig naar de klant en krijgt individuele coaching van een ervaren deskundige.


Wij zijn opzoek naar iemand met:


  • Een brede kennis van IT Security met goede technische ondergrond dmv een relevante opleiding, stage of enige ervaring als consultant.

  • Je bent al in aanraking gekomen met Vulnarability Scans en Technische Assessments en / of je hebt gewerkt als Security Analyst.

  • Ervaring in penetratie testing is niet verreist maar wel van toegevoegde waarde

  • Ervaring met Cloud Security, is ook niet verreist maar ligt wel in je interesse gebied.


Hier geldt te filosofie, de klant helpen met datgene wat daadwerkelijk van belang is. Ben jij benieuwd of dit voor jou de volgende stap kan zijn? Reageer dan vandaag nog naar Rebecca Sykes van DVG Search via search@data-value-group.com
Commentaires


bottom of page