top of page
  • rebeccasykes

Junior Penetration Tester (Ethical Hacker) - vaste baan - Utrecht

Ben jij opzoek naar een plek waar je een carrière als Ethische Hacker kan beginnen? Misschien doe je al mee aan bug bounties of ben je iemand die graag onmogelijke puzzels oplost? Dan biedt DVG Search jou de kans om te werken bij een klein, hecht team met de middelen en mogelijkheden op je op te leiden als Ethische Hacker..


Als junior Pen Tester wordt je opgenomen in een team dat graag samenwerkt. Er zijn senior specialisten om van te leren, ruimte voor kennisdeling, samen gave opdrachten uitvoeren en gezellighied.


Gedreven door passie en kennis werken zij om beveiliging voor iedereen hanteerbaar te maken. In jouw rol als Ethical Hacker draag je bij aan de uitvoering Penetratie Testen. Je voert korte hackopdracht uit of zit voor langere tijd bij een bedrijf om bij de dragen aan de continu verbetering van de Cyber Security.


Als achtergrond heb je een opleiding in ICT, Cyber Security of andere relevante veld. Je hebt een grote interesse om als Ethische Hacker aan de slag te gaan en als voorbereiding ben je al met allerlei zaken bezig om alvast kennis op te doen. Denk bijv. aan het bijwonen van virtuele evenementen, cursus volgen, een certificering behalen, aan bug bounties of hackathons mee doen, thuis zelf een lab gebouwd, noem maar op. Ik hoor graag wat je hebt gedaan, ook dit telt mee naast je opleiding of professionele ervaring.


Naast een goed salaris en arbeidsvoorwaarden bieden we zoveel mogelijk vrijdheid en keuze in opdrachten en zorgen dat het uitdagend blijft met ruime mogelijkheden om je skills door te onwikkelen.


Wil je meer weten? Neem contact op met Rebecca Sykes DVG Search voor een vertrouwelijk gesprek.

bottom of page