top of page

Opzoek naar een nieuwe carriere in de Informatiebeveiliging?

Wil jij iets heel anders gaan doen dan wat je nu doet? Zoek je een uitdaging en werk waarbij je je collega’s kan helpen?


Maak een carriereswitch naar de informatiebeveiliging en help je nieuwe collega’s om zich te beschermen.


Wij bieden betaalde omscholingstrajecten met baangarantie!


Ben jij opzoek naar een carriereswitch? Wij zijn opzoek naar gedreven personen met werkervaring die graag de switch naar informatiebeveiliging willen maken.


Als Information Security Officer (ISO) zorg jij binnen een organisatie voor de implementatie van de informatiebeveiliging. Dit doe je door het ontwikkelen van een informatiebeveiligingsbeleid, het uitvoeren van risicoanalyses en het verzorgen van workshops.


De ISO-functie is geen technische functie. Een IT achtergrond is dus niet nodig. Wel is het handig als je goede organisatievaardigheden hebt, als je in staat bent om prioriteiten te stellen, een plan van aanpak te maken en je begrijpt hoe diverse bedrijfsprocessen werken. De rest leer je van ons.


Je gaat direct onder begeleiding werken en krijgt tijdens je eerste jaar alle nodige cursussen, certificering en coaching voor een successvolle start. Als alles goed verloopt krijg je na een jaar een vaste aanstelling tegen aantrekkelijke voorwaarden.


Wil je meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden, neem dan contact op met DVG Search via search@data-value-group.com. Wij helpen je graag verder!

Comments


bottom of page