top of page
  • rebeccasykes

Penetration Tester (Ethical Hacker) - vaste baan - Utrecht

Kent de IT voor jouw als Pen Tester geen geheimen? Ben jij iemand die onmogelijke puzzels oplost en kun jij zogenaamd onkraakbare codes kraken? Dan biedt DVG Search jou de kans om te werken aan innoverende projecten bij toonaangevende organisaties.


Als Ethical Hacker kom je te werken bij een klein, hecht team dat graag samenwerkt. Zij storten zicht samen op een klus en vieren de successen uitgebreid met elkaar. Gedreven door passie en kennis werken zij om beveiliging voor iedereen hanteerbaar te maken.


Als Penetration Tester heb je al een aantal jaren ervaring achter de rug en heb je een bekende certicaat of bent bereid om een certificaat te behalen. De team is aan het uitbreiden dus we staan open voor collega’s, die Infra pen testen en / of wel webapp / software pen tests uitvoeren. Je hebt in ieder geval een brede kennis van Pen Testing en een specialisatie gebied. Je bent een echte vak idoot met passie voor het vak en stopt niet tot dat je binnen bent.


In jouw rol als Ethical Hacker ben je verantwoordleijk voor het zelfstandig uitvoeren van Penetratie Tests. Je voert korte hackopdracht uit of zit voor langere tijd bij een bedrijf om bij de dragen aan de continu verbetering van de Cyber Security.


Wij bieden zoveel mogelijk vrijdheid en keuze in klussen en zorgen dat het uitdagend blijft. Er is meteen vanaf de eerste dag zekerheid met een vast contract en daarbij komt een concurrerend salaris, winstuitkering, een laptop naar keuze, vrije keuze lease auto (Tesla model 3?) en ruime mogelijkheden om je skills door te onwikkelen.


Hier wordt je onderdeel van een familie, waar ruimte is voor het delen van kennis, samen gave opdrachten uitvoeren en gezellighied.


Wil je meer weten? Neem contact op met Rebecca Sykes DVG Search voor een vertrouwelijk gesprek via +31 (0)20 532 0913
bottom of page