top of page
  • Writer's pictureRebecca Sykes

PMO Ondersteuner

PMO (Project Management Office) Ondersteuner

DVG Search is opzoek naar een ervaren PMO Ondersteuner voor een tijdelijke invulling wegens zwangerschap verlof. Standplaats Amsterdam, thuis werken mogelijk, tarief in overleg.

Deze organisatie heeft een grote veranderambitie en een flinke projectenportfolio voor 2023 met onder andere een aantal grote IT projecten.

Dit gaat om een coördinerende en ondersteunende functie, gericht op de optimalisatie en operationele voortgang van projecten, op een zodanige wijze dat Projectleiders en/of Programmamanagers worden ondersteund en ontzorgd en zich kunnen richten op de inhoudelijke zaken van projecten.

Als PMO ondersteuner heb je de taak om de afdelingsmanager en projectleiders te ondersteunen bij de uitvoering van de diverse projecten. Je bent het centrale punt waar o.a. aanvragen en goedkeuringen tijdens verschillende fasen van de projecten langskomen en je bewaakt dat het juiste proces wordt doorlopen. Je verzorgt de contracten en administratie afhandeling voor de inhuur van externe medewerkers op de projecten en draagt bij aan het bijhouden van de project administratie, financiële administratie, het maken van presentaties, project planningen en het maken van rapportages.


Wij zijn opzoek naar iemand, die al eerder als PMO officer heeft gewerkt en kan aantonen ervaring te hebben met procesregie, project administratie, Interne relatiebeheer en communicatie.

Start: februari 2023

Eind: juli 2023

Locatie: Amsterdam, thuis werken mogelijk

Tarief: in overleg


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rebecca Sykes van DVG Search

via contact@dvgsearch.com
bottom of page