top of page
  • rebeccasykes

Senior Information Security Officer - Consulting - vaste baan - standplaats Amsterdam

Vindt jij het leuk om als Senior Information Security Consultant verantwoordelijkheid te dragen voor projecten als ook de ontwikkeling van young professionals? Dan biedt DVG Search jou een een uitdagende functie aan bij een consulting firma gespecialiseerd in informatiebeveiliging en privacybescherming.


Als Senior Information Security Officer draag je de verantwoordelijkheid voor projecten. Als inhoudelijke specialist ben je instaat om te communiceren op C-level als ook op de werkvloer. Je geeft leiding aan de uitvoerende team en bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de opgeleverde producten en diensten.


Je hebt daarom een zeer brede ervaring met implementatie, audit en certificering van organisaties in verschillende branches. Je hebt een bedrijfskundige visie en inzicht in ICT, HRM, Finance, Legal en primaire bedrijfsprocessen. .


Dit doe je bij een snel groeiend consultancy bedrijf op het gebied informatiebeveiliging, met een kennisrijk en hechte team. Zij bieden veel flexibiliteit met ruimte om autonoom te werken maar je komt nergens alleen voor te staan.


Wij zoeken iemand met:

  • Een afgeronde universitaire opleiding

  • CISA of vergelijkbaar certificaat

  • Ervaring met het uitvoeren van Audits en Risico Analyses

  • Ervaring met het aansturen van professionele teams

  • Uitstekende communicatie vaardigheden in woord en geschrift


Wij bieden naast een uitstekend salaris ook goede secunaire voorwaarden zoals flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden, regelmatige vaktechnische meetings, flex-dagen, collective verzekeringen en een pensioen regeling.


Hier vindt je boeiend en uitleenlopende projecten, een kennisrijke team die echt voor elkaar staan. Wil je meer weten? Neem dan vandaag contact op!

www.dvgsearch.com

+31 (0)20 532 0913
bottom of page