Search
  • rebeccasykes

Agile Software Tester - vaste baan - Amersfoort

Wil je je als Agile Software Tester verder ontwikkelen in een omgeving met zowel uitdaging als stabiliteit?


DVG Search biedt nu de kans om buiten de randstad aan de slag te gaan bij een organisatie die veel kan betekenen m.b.t. tot persoonlijke ontwikkeling en die kan zorgen dat je op de lange termijn ook meer dan genoeg uitdaging kan vinden.


Je gaat als Agile Software Tester aan de slag bij een innovatieve software leverancier, die continu werkt aan de doorontwikkeling van hun producten. Er wordt volgens een LEAN / Agile methode gewerkt en hierdoor zal je binnen een multidisciplinaire SCRUM team terecht komen.


Binnen de team ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en testen van software op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en correctheid. Je maakt zelf de testscripts voor zowel het handmatig als geautomatiseerd testen van software oplossingen. Je onderhoudt de bestaande test-set en gaat aan de slag om de testdekking te vergroten en controleert op juistheid en volledigheid. Hierin heb je een proactieve houding en deinst niet terug om waar nodig zelf op onderzoek uit te gaan en de ontwikkelaars te adviseren.


Wij bieden: Een goed salaris en goeie arbeidsvoorwaarden obv 40 urige werkweek. Daarnaast is er veel aandacht en ruimte voor ontwikkeling en opleidingen binnen deze organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar collegialiteit voorop staat.


Ben jij nieuwsgierig en wil je graag meer weten? Reageer dan vandaag naar DVG Search