top of page

Start je carriere in Informatiebeveiliging- vaste baan - standplaats Amsterdam

DVG Search biedt een uitstekende kans om een start te maken in de informatiebeveiliging bij een gespecialiseerd consulting firma op het gebied van Information Security en Privacy.


Deze kans wordt geboden aan zowel starters als ervaren professionals, die een overstap willen maken. Hier zal je binnen een jaar de basis vormen voor een veelbelovende carriere dmv een steile leercurve en doordat je meteen opgedane kennis in de praktijk kan toe passen.


Je komt te werken in een hechte team waarin je nooit ergens alleen voor komt te staan. Sament met jouw mentor krijg je de kans om te ontdekken welke functie binnen informatiebeveiliging bij jou past. De diverse opleidings en trainings mogelijkheden worden aangeboden als vaste onderdeel van je werk week en je bent voor 60% operationeel inzetbaar bij de klant.


Wij bieden veel flexibiliteit, persoonlijke en professionele ontwikkeling also ook mogelijkheden om te werken binnen top bedrijven in Nederland.


Wil je meer weten over mogelijkheden om een start te maken in de Informatiebeveiliging neem dan contact op met Rebecca Sykes DVG Search via search@data-value-group.com

Comentarios


bottom of page